ERASMUS YABANCI DİL İNGİLİZCE KURSU

24 Eki

24 – 25 Kasım 2018 tarihlerinde başlamak üzere, dersler hafta sonu yapılacak ve ara tatilde de devam edecek şekilde, 96 saatlik Erasmus Yabancı Dil İngilizce Kursu açılacaktır. Bu kursa katılmak için 10 Kasım saat 14.00’da Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezinde Seviye Belirleme Sınavı yapılacaktır. Sınav puanlarına göre öğrencilerin Erasmus Yabancı Dil İngilizce Kursuna katılıp katılamayacağı belirlenecektir.

10 Kasım 2018 tarihinde yapılacak olan Erasmus Yabancı Dil İngilizce Kursu Seviye Belirleme Sınavına girebilmek için, öğrencilerin 6 Kasım 2018 tarihi mesai bitimine kadar Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Elif TAŞKIN ya da Harun ÖZTÜRK’e kayıt işlemleri için bizzat ulaşmaları rica olunur.