LOGO YARIŞMASI

23 May

İşletme Fakültesinin kurumsal kimlik olarak kullanacağı, özgün logotype tasarımlar üretilmesi için düzenlenmiştir. Tasarımların; çağdaş, yenilikçi, girişimci ve proje işbirlikleriyle öncü İşletme Fakültesinin bu özelliklerini yalın ve etkileyici bir şekilde yansıtması beklenmektedir. Tasarımlarda estetik, yalınlık, özgünlük, çağdaşlık, bütünlük, renk ve grafik kavramları dikkate alınacaktır. Fakülteye referans taşıyacak nitelikte tasarımlar üretilmesi amaçlanan bu yarışma, İşletme Fakültesinin tüm öğrencilerinin ve personelinin katılımına açıktır. Yarışmaya katılacak öğrenciler ve personeller, en fazla (3) tasarımla katılabilirler. Tasarımlar 3’ten fazla olması durumunda, elemeye tabi tutulacaklardır.

KATILIM KOŞULLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ